Nyheter NOK

Resultat KM

  • 31 aug 2024

Vi bjöds på underbart sommarväder, kanske t o m för varmt, när vi hälsade på hemma hos Larssons för genomförande av KM. Drygt 20 NOKare testade på den bitvis svårorienterade men öppna skogen. 

Resultatlista med länkar till sträcktider och Livelox hittar ni här

Framgångar på medel-DM

  • 25 aug 2024

Helgen 24-25 augusti arrangerade OK Bävern medel-DM respektive stafett-DM. Lördagens medel-DM lockade många orienterare ut i skogen. Det var över 800 startande. Nässjö OK hade flera löpare som sprang och två NOKare lyckades att ta DM-medaljer. Kerstin Gunnarsson i D80 tog silver och Linda Sahlin i D20 tog brons. Grattis!

Dag-KM

  • 22 aug 2024

Torsdag 29:e augusti är det dags för klubbmästerskap i dagorientering. 

Det här året springer vi i de södra delarna av Lövhultsskogen. Parkering hemma hos Kent i Svenstorp. Från RV40 svänger du in där det står Sjunnaryd (kommer du till Vetlandarondellen eller avfarten till Gisshult har du kört för långt) och sedan är det första gården på höger sida. 

Anmälan via Eventor

Ungdomsträning

  • 12 aug 2024

Nu på torsdag, den 15:e augusti, drar vi igång med de organiserade torsdagsträningarna. Fokus är på ungdomar men självklart är vuxna också välkomna. 

De första torsdagarna samlas vi i klubbstugan klockan 18.00 

Fika serveras efter träningarna när vi är i Lövhult. 

Kalendern kommer innehålla aktuell plats. 

sNOKen nr 217

  • 5 aug 2024

Nästa nummer av sNOKen närmar sig. Har du varit med om något, eller bara vill ha med något i sNOKen så kontaktar du Simon. Allt är välkommet, såväl texter (korta som långa) som bilder, eller annat. Du skickar in material senast fredag 16 augusti till simon.lennermo@gmail.com

Klubbstugan uthyrd

  • 1 aug 2024

För information så är klubbstugan uthyrd torsdag 8/8 till söndag 11/8. Det är Nässjö SKI som kommer nyttja den under Junior-SM i rullskidskytte. 

Klubbstugan kommer nyttjas till dopingkontroll vilket innebär att vi inte får gå in där. 

Är det något ni behöver hämta, t ex klubbvimpel och tält till tävlingarna i Jönköping behöver det göras senast på onsdag.