Nyheter NOK

Framgång på Sprint-SM

  • 29 jun 2024

SM-veckan genomförs just nu i Västerås. Orienteringen via sprint är med som en del. För Nässjö OK representeras vi av Linda Sahlin. Och hon gör det med bravur. Vid Sprint-SM idag lördag slog hon till med en tiondeplats i D20. Grattis! Bra jobbat!

Höglands-OL

  • 23 jun 2024

Nu på tisdag, den 25:e juni, drar årets säsong av Höglands-OL igång. En serie träningstävlingar där det erbjuds öppna banor. Finns banor som passar alla. Tag tillfället i akt att fortsätta hålla igång orienteringen under sommaren. 

Du betalar din startavgift själv. Anmälan inför eller på plats. Mer info om respektive finns på Eventor. 

Mer info här

Sprint KM - Resultat

  • 23 jun 2024

Tisdag den 18:e juni genomfördes Sprint-KM med utgångspunkt från Mio. Först lite intensiv orientering kring Sörängens Folkhögskola och därefter över till Hultetområdet. Vädret var i det närmaste perfekt och alla nöjd denna sommarkväll. 

Sprint KM

  • 15 jun 2024

Nu på tisdag, den 18:e juni, passar vi på att genomföra klubbmästerskap i sprintorientering i samband med vår deltävling i Höglandets SprintCup. 

Mer information om själva tävlingen hittar du här

OBS! Anmälan skall ske via Eventor senast söndag 16:e juni

Klassindelning för KM enligt nedan, 

Torsdagsträningar

  • 12 jun 2024

För intresserade kör vi på med träning varje torsdag under sommaren. Det blir dock efter eget huvud, så inget organiserat. 

Lennermobrothers behöver få lite fart. Deras upplägg blir kortare OL-bana, ca 3 km, som springs i högre hastighet. Startpunkt och mål tillåts vara några kilometer bort för att samtidigt få lite mängdträning. Räkna med 2-3 km till start och sedan 1-1,5 km från mål till klubbstugan. Vill man haka på är man välkommen!